Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Läs hela krönikan på: emilstankar.se


"Handeln @ home"

Jag kommer sakna bokhandlarnas fina interiör som förmodligen förpassas till museiföremål i framtiden. Nostalgi är nämligen också en samhällstrend och gamla bokhandlare och antikvariat anses egentligen tjusigare än snabbhandel på nätet. Motpoler drar sig till varandra och vi vill gärna vältra oss i moderna prylar men samtidigt kunna återvända till ”den gamla goda tiden”.

I dag kapslar vi in oss i ett hölje av isolering. Det är lite ironiskt att vi kallar dem sociala medier, när vi har hundratals vänner på pappret (läs: skärmen) men inte tid – eller lust (?) – att träffa många av dem på riktigt.

Läs hela på: http://emilstankar.se/




Övriga genrer (Essä/Recension) av Katarina O´Nils Franke
Läst 326 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2011-03-26 18:48



Bookmark and Share


  Lennart Bång
Precis så är det. Galet.
2011-03-26

  Larz Gustafsson VIP
Jag vill hålla en pappersbok i händerna om jag ska läsa en bok.
Antikvariat är bland det bästa jag vet.
Och jag är ju känd för att vara lite "anti" i största allmänhet.
2011-03-26
  > Nästa text
< Föregående

Katarina O´Nils Franke
Katarina O´Nils Franke