Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Haiku, www.onils.se


Ser våren komma

Sparsamma tankar
bakom oputsad ruta
ser våren komma.




Bunden vers (Haiku) av Katarina O´Nils Franke
Läst 362 gånger och applåderad av 9 personer
Publicerad 2014-04-28 10:29



Bookmark and Share


  Larz Gustafsson VIP
Härligt, Katitzi!
Våren inte bara närmar sig city - den är här!
2014-04-28
  > Nästa text
< Föregående

Katarina O´Nils Franke
Katarina O´Nils Franke