Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Siarens kompass

varför så bråttom?

det går fortare
om du tar det lugnt
och pissar i motvind
i mörkret

när det blir ljust
läser du av sårskorporna
på dina knän

det du inte ser
är den riktning du ska gå




Fri vers (Fri form) av Börje Larsson
Läst 271 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2011-03-26 21:04



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Börje Larsson
Börje Larsson