Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Gud lyfter upp berget

gud lyfter upp berget till gud
som tacksamt tar emot ängelns budskap
som sitt eget

svärdet planteras
ytterligare en generation
i stenen




Fri vers (Fri form) av Börje Larsson
Läst 284 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2019-05-19 18:34



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Börje Larsson
Börje Larsson