Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Den stora tystnaden

den stora tystnaden förstår mitt kall
solens nedgång över frusna jordar

formerar sig som alla de slagfält
marscherar in i dina tapperhetsmedaljer

rymdens eko slutar aldrig att dricka
vattnet som är inlåst i mitt bröst




Fri vers (Fri form) av Börje Larsson
Läst 311 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2019-07-07 12:48



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Börje Larsson
Börje Larsson