Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

En helt ny värld.


En bläckplump kysser papperet,
sprider sig över allt som var.
Ger orden en ny betydelse,
en helt annan dimension.

Som att en tsunami dragit in.
Som att regnskog skövlats.

Försöker vi skapa allt
på nytt.




Fri vers av Tina-sol
Läst 180 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2011-03-27 12:03



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Tina-sol
Tina-sol