Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

det hör väl till

Jag gick bara och tänkte, tänkte på dig.
Det gjorde ont att inte få säga att jag älskar dig.
Det gjorde ont att säga ditt namn högt, men jag var tvungen.
Jag var tvungen att skrika ditt namn högt,
för till slut var någon tvungen att lyssna.

Ensamhet, smärta och tystnad blev en del av min vardag.
o denna tystnad..
Allt jag ville var att du skulle prata med mig, men du viskade så jag inte kunde höra dig.
Jag ville röra dig, men du var utom räckhåll.
Jag ville sjunga för dig, men mitt hjärta kunde sig inte förmå att få fram en melodi.
Du hade tagit min självrespekt
Du hade tagit min styrka
Du hade tagit dig ifrån mig.

Även nu gör det ont att skriva detta.
Det är svårt att erkänna hur mycket du egntligen sårade mig.
Kärlek gör ont, men det hör väl till.




Fri vers av EemmmaAhH
Läst 223 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2011-03-27 19:57



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

EemmmaAhH
EemmmaAhH