Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

När du ger upp så tror jag.

Jag saknar dig.



Jag är ledsen att jag inte prioriterade dig på det sättet som du prioriterade mig.
Jag är ledsen att jag aldrig fick dig att känna dig så speciell som du fick mig att känna varje dag.
Jag är ledsen att du inte trodde att vår vänskap var tillräckligt stark för dig att vara ärlig.
Jag är ledsen att du tappade tron om oss.
Jag är ledsen att du inte vill minnas när jag inte kan göra annat.
Jag är ledsen att du inte älskar mig längre, när jag aldrig kommer sluta.
Jag är ledsen att du gav upp.


Men mest av allt är jag bara så otroligt arg.
Arg för att du aldrig gav mig en chans
för du hade redan bestämt dig.
Arg för att du gav upp
när jag aldrig ens fick en chans att försöka.
Arg för att varje gång jag tänker på dig
så värker det i mitt hjärta.
Arg för att du fick mig att älska dig
och det är inte rättvist
för att du sen bara försvann.




Fri vers av EemmmaAhH
Läst 278 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2012-11-16 21:21



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

EemmmaAhH
EemmmaAhH