Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

The Ritual



Såg denna film på bio

Känns som livet bromsar upp

Sitter där i biosalongen

Tänker på hur livet är

Jorden är en ond värld

Men samtidigt underbar

Djävulen är grym

Gud är underbar

Underskatta inte Gud!

Visa att du vågar tro!

Icke vara svag, du skall vara stark!

Underskatta inte livet

Livet är värdefullt!




Fri vers av Johan Finell
Läst 231 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2011-03-27 21:39



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Johan Finell

Senast publicerade
dissad
Kärlek
The Ritual
Livet
* Se alla