Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Kort beskrivning hur jag känner mig


Kärlek



Jag bor själv hemma

TV och data är mitt sällskap

Vill ha fysisk och psykiskt sällskap

Någon som säger "Jag älskar dig"

Saknar den känslan för mycket

Mår inte bra

Vill ha kärlek

Min bästa vän säger inte "du är min bästa vän"

Har få vänner, ingen möjlighet att få kärlek

Jag är inte perfekt person på utsidan

Jag är den jag är

Jag blev satt på vår Jord som jag är

Förtroendet på kärleken är liten

Hittar vi varandra

Så gör jag allt för att älska dig som du är!

Jag älskar dig för den du är




Fri vers av Johan Finell
Läst 266 gånger
Publicerad 2011-07-16 23:22



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Johan Finell

Senast publicerade
dissad
Kärlek
The Ritual
Livet
* Se alla