Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Allt fler kvinnor vill, men klarar inte av det att, bli sotare och skulle man i det yrket ändå stöta på en så kan man ge sig den på att hon redan är förlovad. Här nedan ett exempel på hur man ytterligare förstör en redan dålig 'historia'.


Du har väl barnasinnet i behåll?







-Vet du hur man vet att det varit en sotare i badrummet?
-En sotare? Nej, det har jag ingen aning om.
-Han har glömt bort att fälla ner toaringen.
-Jo, den var rolig. Men vet du hur man kan se att det varit en man på toa?
-Nej. Det har jag ingen aning om.
-Jo, för att det är avtryck av fingrar på tvålen.
-Vad då avtryck? Man tvättar sig ju med tvålen.
-Nej, men han han tagit i den och undrat över vad den är till för.
-Nu tycker jag att du är barnslig.
-Barnsligt vore att påstå att anledningen till att det alls finns apartheid är att man är rädd för rasrisken.
-Det där var löjligt sagt.
-Det var bra naivt sagt av dig.
-Vet du hur man vet att det varit en kvinna i kylskåpet?
-Där får hon väl inte ens plats?
-Hon har lagt glödlamporna där och smöret i proppskåpet.
-Det där går jag inte alls på.
-Det är ju barnsliga gåtor och dem behöver man inte tro på, har du inte fattat det än?
-Kan just undra över hur detta skall sluta.
-Det är slut nu.
-Är det? Vad skönt.
-Jo, det tycker nog läsaren också.
-Tror du det? Då har vi gjort en god gärning.
-Om du vill se det så så.
-Ja det vill jag.
-Men kan du sluta pladdra nu då, varför skall du alltid få sista ordet?
-Jo, men det kan jag. Jag har slutat nu, hör du väl.
-Nu tycker jag du är barnslig.




Prosa (Fabel/Saga) av lodjuret/seglare VIP
Läst 254 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2011-03-28 08:46



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

lodjuret/seglare
lodjuret/seglare VIP