Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Jag försökte mig på att få in minst ett 'som' i varje vers här och jag lyckades alldeles förträffligt med detta. Först såg det rent omöjligt ut, men även om det var jobbigt så lyckades jag till slut med detta och det ser jag som en prestation.


Om man inte redan har jobb (bekymmer?) så skaffar man sig det lätt






Det är inte
alls som omöjligt
att få jobb.

Det som är
svårt är att
få ut en

anständig lön i
som reda pengar.
Det är omöjligt.




Fri vers (Fri form) av lodjuret/seglare VIP
Läst 436 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2011-03-28 09:12



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

lodjuret/seglare
lodjuret/seglare VIP