Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
'Har du sett något så fult...' av Obnoxious, inspirerade till kommentaren. Jag har bytt ut ett onödigt 'och' mot ett 'samt'.


Kritik på en text (616) Familjärt







det som slog mig var att
min farmor är mor till min far

samt att då jag var ett barn
och hade en mor

hon i sin tur sedan skulle bli farmor
till barnen som har min bror till far




Fri vers (Fri form) av lodjuret/seglare VIP
Läst 248 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2011-03-28 09:31



Bookmark and Share


  filosofian
gillar den här.
2011-03-28
  > Nästa text
< Föregående

lodjuret/seglare
lodjuret/seglare VIP