Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Till min kosmiska granne.


Människa

I jordmått mätt, var det tidens födelse
Vi låg ansikte mot ansikte i rummets vagga
En evig hetta, en explosion
Vi tvingades ifrån varann

Under evigheter piskades himlakroppen
Stormar rasade och bergen brann

Vi fanns hela tiden där, väntandes
Utspridda

Du färdades högt i en fjärilsvinge
Jag vaggades på botten i ett snäckskal

Nu var tiden mogen, väntan var över
Vi träffas igen, ansikte mot ansikte
Vårt stoft, spritt vind för våg, nu samlat i en underbar form

Människa
Jag känner igen dig




Fri vers (Fri form) av MarsKatten
Läst 238 gånger och applåderad av 7 personer
Publicerad 2011-03-28 15:49



Bookmark and Share


  Anna*
Snyggt! Välkommen hit! ☼
2011-03-30

  Lennart Bång
Fin debut på poeter.se. Välkommen!
2011-03-28
  > Nästa text
< Föregående

MarsKatten