Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Kulan på magen

Kullglassen i min magen ligger där för att jag inte kan glömma
Kan inte gömma undan mina känslor för dig
Kulan på magen börjar verkligen puta ut nu
Kan jag dölja det länge till?




Fri vers av Mariasand
Läst 227 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2011-03-28 20:08



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Mariasand
Mariasand