Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Jag och ensamheten

Jag känner dig väl och vet att vi trivs ihop. Du säger aldrig nej. Du säger aldrig att du är upptagen eller att du träffat någon annan. Jag frågar om vi ska vara tillsammans. Du svarar artigt att du alltid kommer att finnas där för mig och att jag alltid är välkommen att hålla din hand. Jag tar ensamheten i handen och hoppas bara att nästa kille kommer att vara lika omhändertagande.




Fri vers av Mariasand
Läst 201 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2012-01-27 15:34



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Mariasand
Mariasand