Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
När man kommer till Lacrosseöknen i utkanten av Algeriet, alldeles på gränsen till i sydväst liggande oasbältet så är det på vänster sida som avsaltningsanläggningen är belägen och då är det bara ett par trehundra stenkast till havet.


Var samma kyssar?







Det står ett träd i trädgården
det sitter en kvist på grenen

humlors visslande
bär med sig nattens skeenden

du älskar mig som en riktig fårskalle
medan jag slickar mig om dina läppar

kärlekens rus åker med buss 48
och vidare in i pöktunneln

det är när du lägger armen om
en otänd nyårsraket som jag tänder på

sedan far kärleken iväg
likt en blommande stekpanna i vinden




Fri vers (Modernistisk dikt) av lodjuret/seglare VIP
Läst 273 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2011-03-29 00:25



Bookmark and Share


  Gunwale VIP
Lätt absurt, vackert och roligt - allt på en gång i fin mix. Du får för texten en bergssluttning med tussilagor.
2011-03-30

  Lennart Bång
underbart härlig bild i sista versraden! Ser stekpannan framför mig :D
2011-03-29
  > Nästa text
< Föregående

lodjuret/seglare
lodjuret/seglare VIP