poeter.se/viewText.php?textId=1280778)

" />
Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Bilden är från Östhammar i slutet av maj 2010
Ingressen till en dikt av Pappersdrake ledde mig till denna aforism (poeter.se/viewText.php?textId=1280778)




Balans (aforism)

 

Det är viktigt att hitta

en bra balans


mellan balans


och obalans




Övriga genrer (Aforism) av Tor-Björn Fjellner (Mr T)
Läst 958 gånger och applåderad av 19 personer
Utvald text
Publicerad 2011-03-29 03:32



Bookmark and Share


  lodjuret/seglare VIP
för stort avstånd mellan raderrna tycker jag nog, annars helt okej
2011-04-04

  Bo Scharping
Tänkvärt och fyndigt :))
2011-04-03

  Linda CH VIP
Bra och tänkvärt! Jättefin bild.
2011-04-03

  Blåbäret
fyndigt minsann :)
2011-03-30

  Gisela Nordell
Den gillade jag skarpt!
2011-03-30

  Anna*
Helt enkelt balanserad obalans i den balans som krävs för att verka balanserad =0)
2011-03-29

    R Peiper VIP
Balanserat!
2011-03-29

  Ninananonia VIP
:) Sanna ord :)
2011-03-29

  Berit Robin Lagerholm VIP
Fint och fint foto
2011-03-29

    ej medlem längre
Fyndigt! :-)
Och vackert foto från "min" stad, minsann!
2011-03-29
  > Nästa text
< Föregående

Tor-Björn Fjellner (Mr T)
Tor-Björn Fjellner (Mr T)