Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
vet du om att jag


älskling

älskar känslan av smältande snöflingor
i min hand

den bekanta bensindoften slår emot mig
trängs med den kalla luften

kylan biter sig fast i mina kinder
som alla gånger

och återigen förenas jag
med min kära vackra skoter


älskling!




Fri vers av christal
Läst 420 gånger
Publicerad 2005-12-19 14:37



Bookmark and Share


  charlotta
trodde det handlade först om någon person, men det var en skoter. en rolig, men samtidigt fin dikt. :)
2005-12-20

  kevlarsjäl
hur bra som helst^^ speciellt slutet! ;)
2005-12-20
  > Nästa text
< Föregående

christal
christal