Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

untitled

egentligen har jag ingen lust alls
du säger så mycket
men det är bara tomma ord
och min vilja har du glömt
bland våra leenden i nostalgin
för jag vet inte längre
varför inte bara vara lycklig?




Fri vers av christal
Läst 449 gånger
Publicerad 2006-04-30 12:07



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

christal
christal