Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

bränn mitt hjärta

i mitt hjärta
brinner

en mäktig eld oövervinnerlig och stark
den bränner bort mina tårkanaler

mina blodådror trycker mot huden
samma hetta som förut samma känsla

jag brinner
mina ögon svider

jag känner igen
går i samma spår
om och omigen




Fri vers av christal
Läst 413 gånger
Publicerad 2007-10-29 02:13



Bookmark and Share


  charlotte hedendahl
Nickar igenkännande! Bra skrivet!
2007-10-29

  Darkness
Man får försöka att se sina fotspår, och ta en annan väg istället för att trampa i samma spår om och om igen.
Men det är lättare sagt än gjort.

Bra skrivet, känner igen mig i det.
2007-10-29
  > Nästa text
< Föregående

christal
christal