Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
skriven 30/3 11


om du bara vill

jag andas dina andetag
om du inte längre orkar
som om dina lungor inte längre fungerar

jag ger dig min styrka
om du inte längre orkar
som om dina muskler inte längre fungerar

Du får min glädje
om du inte längre orkar
som om du inte visste att glädje finns

du får mitt hopp
min kärlek och min vilja
om du inte längre orkar
hoppet finns alltid där och kärleken blandar sig med viljan

jag ger dig allt
om du inte längre orkar
allt om du bara vill




Fri vers av jennidefer
Läst 171 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2011-03-30 18:37



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

jennidefer