Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

en kärlek till bara mig


Kan man älska någon som älskat någon annan, kan man kräva att dela den kärlek som fanns där förr? Är det omöjligt att bli lika älskad som den person du hade där innan mig sådär nära hjärtat så man nuddar vid varandras själ. Säg mig har du älskat så förr eller är jag den första? Din kärlek är vad jag vill ha och jag vill ha den fullt ut och inte vid sidan om den kärlek du hade förr. Är det själviskt av mig att be dig att älska bara mig och glömma all kärlek du delade med någon annan förr? Jag vill bära din själ, bära den som ett sidenband runt mitt hjärta, vill du bära min själ som ett sidenband runt ditt? Behöver man en ring för att visa sin kärlek eller räcker det med att bara vara där för varandra. En ring, det är kanske vad jag vill ha i alla fall, en ring att bära på utsidan samtidigt som jag bär din själ runt mitt hjärta. Kan jag gråta framför dig om jag behöver det, eller skratta sådär fjantigt och dom mest töntigaste skämten. Vill du ha mig som jag är eller måste jag ändra mig, jag vill ha dig precis så som du är. Jag måste inte ändra mig eller hur? När man älskar någon så älskar man ju den för det egenskaper som finns där. Gör det något om mina bröst är lite, men absolut bara lite olika stora? Kramar och pussar är det bästa som finns tycker du det med? Jag vill ligga i din famn naken och jag vill att du ska smeka mig, kyssa mig och älska mig. Jag vill göra allt med dig, allt som går att göra inte bara sexuellt utan jag vill också springa sådär fjantigt romantisk på ängen så som dom gör i romantiska filmer. Jag vill klättra på berg för att kanske få ta på ett moln, jag vet att det inte går, men bara kanske finns det en chans att få känna hur dom känns.
Tycker du jag är töntig om jag säger att jag älskar att skriva poesi, noveller och allt som bara går att skriva. Jag älskar att måla och pyssla. Jag vill veta vad du älskar, och du behöver inte skämmas om du gillar att dansa balett eller om du gillar att sticka. Jag lovar att jag kommer älska dig ändå. Jag älskar dig redan, och jag vet att jag kommer älska dig då. Jag är bara rädd, jag vill inte förlora dig till någon annans kärlek. Snälla säg mig att jag aldrig behöver vara rädd för att du vill linda min själ runt ditt hjärta som ett vackert sidenband och dela min kärlek i nöd och lust.




Fri vers av jennidefer
Läst 198 gånger
Publicerad 2011-11-01 21:32



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

jennidefer