Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
skriven 2004-02-26 med ett ändrat slut 4/4 11


din färg är svart

när dina ögon möter mina
är jag rädd för jag vet inte
vad jag kommer att möta

dina stora oförstående ögon
fylls sakta med tårar
vem är det som gjort dig så illa

jag ser att din själ sakta fryser till is
jag ser hur ärren på dina armar
blir fler och fler

jag ser hur ditt hjärta sakta ger upp
att dina tårar aldrig tycks ta slut
och dina lungor fylls med luft
men som aldrig andas ut

ser hur du sakta river upp dina
förlänge sedan läkta sår
och hur blodet lämnar din kropp

din livslust är förlänge sedan slut
smärtan du bär färgar dig svart
din själ vill härifrån

ta min hand
och stanna min vän
ljuset är där
dit ska vi vandra
lyckans tid är här




Fri vers av jennidefer
Läst 173 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2011-04-04 16:31



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

jennidefer