Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
skriven 06-03-10


änglar

Änglar gråter visst
Fast dom ska trösta
men dom skiter i världen
dom skiter i oss


Vi har bytt plats nu
det är änglarnas tur
att skära sönder sina handleder
och gråta över sitt liv
som ängel


Det är inte meningen att ni ska gråta
änglar ska inte svälta sig själva
och hata sin spegelbild
men det spelar ingen roll
det är mode nu


Höftbenen ska sticka ut
och det är vackert när revbenen syns


Förlåt oss för det vi gjort
men världen är redan sönder
söndervriden av allt hat
det spelar inte längre någon roll
vi har förstört dom också
så som vi har förstört oss själva


och meningen är att änglar ska vara vackra...




Fri vers av jennidefer
Läst 178 gånger
Publicerad 2011-03-30 18:44



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

jennidefer