Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

falsehood

komiskt skvaller
döljer du dina skavanker?
tänk om de skrubbar under din yta
och upptäcker ditt förflutna

nej, så ska vi inte ha det
så fram med nytt färskt skvaller
dom vill inte vem du är

och ingen får bryta er cirkel
era hjärtan är kalla, svarta
förfrusna

och ni inser inte
att alla blickar
är riktade mot er

ni inser inte
att alla rykten
slår tillbaka

och mer falska
än ni
finns inte









Fri vers av christal
Läst 363 gånger
Publicerad 2005-12-19 16:38



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

christal
christal