Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Once my friend.

once my friend said to me: those who hurt you, is not worth living.
does that mean that I should take their lives?

once my friend told me: those things you do not remember, has never happened.
does that mean that if I forget what you said, it never happened?

once my friend said to me: I love you.
Does that mean that you forgot that you loved me?
Then when you left me?
Does that mean you have to die?




Fri vers av Monticha
Läst 234 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2011-03-31 16:38



Bookmark and Share


  Zelogath
Att ifrågasätta för mycket
Man känner en sten
Där diafragman en gång satt
Ligger sömnlös
Svårt att förstå sig på
Vad menas egentligen?
Din dikt belyser
Sin frågvishet
Och vetskapen om
Det finns bara gissningar
Inget korrekt svar
Allt talar mot sig självt
Men vi försöker få någon form av ordning
I vårat kaos

Applåd, till dina fina ord
2011-03-31
  > Nästa text
< Föregående

Monticha
Monticha