"But you can´t run away from yourself..." (B Marley)

" />
Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

"But you can´t run away from yourself..." (B Marley)




VERKLIGHETSFLYKTING

pallar inte sanningen

skriv inte till mig igen

ljuset stack i ögonen

verkligheten tog sig ton

hotade min illusion

lyste upp min skymningszon

klorna fram och taggar ut

detta måste få ett slut

jag blir brysk och resolut

sanningen blev närgången

så jag måste fly från den

dunklet är min enda vän

 

 

LARZ GUSTAFSSON   31/3 2011




Bunden vers (Rim) av Larz Gustafsson VIP
Läst 335 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2011-03-31 17:06



Bookmark and Share


  Larz Gustafsson VIP
Det är inte mig texten beskriver.
Jag flydde TILL verkligheten (som finns hos Kristus).
Varmt tack för din fina kommentar!
2011-04-02

  mare VIP
Just det, man kan aldrig springa ifrån sig själv..
2011-04-01

  anits VIP
Berörande och kan kännas igen
2011-03-31
  > Nästa text
< Föregående

Larz Gustafsson
Larz Gustafsson VIP