Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

fåglarna


de svarta fåglarna
färdas
snabbt i
kvällens ljus

de ser ut
att ha ett mål
dom följer varandra
innan jag hinner blinka

på väg
mot ett annat håll

naturens lagar
ett inbyggt system

människan
har många val
ibland färdas man så snabbt
att man inte vet

att man gjort ett val




Fri vers av novembersol VIP
Läst 234 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2011-03-31 17:58



Bookmark and Share


  Gunwale VIP
Tänkvärt!!
2011-05-16

  Zelogath
Jag gillar denna texten
Men jag ser fåglarna
På samma sätt som människan
Det finns kanske val
Även för fåglar
Men det är lättare
Om alla har samma mål

Applåd, för dina svarta fåglar!
2011-03-31
  > Nästa text
< Föregående

novembersol
novembersol VIP