Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
30/3-11


Chock av färger

I brist på färger
Färger i livet
Allt var i gråskalor
Sen kom allt som en chock
Chock av färger
Du som var som en färgburk
Färgburk med alla typer av färger
Färgerna av glädje
Färgerna som jag saknat
du är min färg pallet i livet




Fri vers av Ebbe
Läst 223 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2011-04-01 03:17



Bookmark and Share


  Mr Lindemann VIP
Jag ger liv åt gråskalorna och andas in delar av ett jag som är du
2011-04-01

  Zelogath
Väldigt fint formulerat må jag säga
Det får mig att tänka på en av mina favoritsånger på grekiska
Han sjunger om hur han sitter där
Med sitt glas och sin cigarett som vanligt
Men sen kom Hon med stor H in i hans liv
Och hans gamla vanliga trista, svartvita liv
Blev genast i färg

Vacker dikt, applåd!
2011-04-01
  > Nästa text
< Föregående

Ebbe