Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
1/9-11


försvunna färger

Jag hade hittat mina färger
Jag hade hittat mitt ljus
Du fick min kärlek
Du fick hela mitt hjärta
Men nu känns de som du försvunnit
Försvunnit långt ifrån mig
Varför satte du mig i mörkret igen
Hjälp mig här ifrån!




Fri vers av Ebbe
Läst 195 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2011-09-09 10:33



Bookmark and Share


  Jakob Drakros
Väldig fina alla 3 :)
Kan känna igen vibbar.
2011-09-09
  > Nästa text
< Föregående

Ebbe