Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

När natten närmar sig dag...




Du klär mig med

kärlekskyssar

som värmer längtande hud


gryningsljuset

sipprar in genom

halvt nerfälld persienn




och på bordet med

skir spetsduk -



en djupröd ros













Fri vers av Junitvillingen
Läst 314 gånger och applåderad av 17 personer
Publicerad 2011-04-01 09:59



Bookmark and Share


  Janne
Så vackra bilder
du målar upp här
med dina ord,fint
bildspråk som fyller
texten ytterligare.
2011-04-04

  Roula O
Du målar en vacker bild i kärlek..
2011-04-04

  Zelogath
Så ljuva kärleksord
Att dela en kärlek
Att skämmas bort med lite rosor
Känna vårljuset leta sig över en där man ligger
Så vackert
2011-04-01

  Linda CH VIP
Wow! Rofyllt med massa kärlek!
2011-04-01

  Lisa Höglund
<3
2011-04-01

  Teija Majava VIP
Åh, så vackert! :)
2011-04-01

  Peter Olausson VIP
en så vacker bild du målar!
2011-04-01

  Delilah Juno VIP
Stilleben !
2011-04-01

  Carola Bouvin
Så vackert!
2011-04-01

  Järnkatten
Bedårande...
2011-04-01

  Ninananonia VIP
Vackert är gryningsljuset i dig :)
2011-04-01
  > Nästa text
< Föregående

Junitvillingen
Junitvillingen