Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Båtförnuft

inga falska förespeglingar
bara äkta passion
under den bedrägliga ytan som sakta simmar
klarälven till mötes

där
på en stock tillverkad av flottar
flytvästar och förväxlingar
äger ankor som kallar rum

och du
strunta i sanningen
den kastades överbord
när vi upptäckte
att den skulle sänka skeppet




Fri vers (Fri form) av Börje Larsson
Läst 204 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2011-04-01 13:49



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Börje Larsson
Börje Larsson