Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

röd hoj - två versioner av en dikt


version 1

idag tog jag cykeln till jobbet och dog
det var bara så onödigt
som att inte livsledan vore nog

jag tycker inte ens om att cykla i stan
det är så många rödlysen
och aktsamhet för hastigt uppslängda dörrar

nej jag är inte rädd för döden
det passade bara inte så bra att dö idag

jag är nu lite sorgsen
för idag tog jag cykeln till jobbet och dog


version 2

idag jag tog
cykeln till jobbet
och dog

så onödigt
som att inte själva livsledan
vore nog

och jag som aldrig trott på dig
så stod du bara där
och log

varför du log
jag aldrig förstod
för att dö ung finns inget fog

så jag vände på klacken
och drog




Övriga genrer av JuniSaga
Läst 254 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2011-04-01 15:40



Bookmark and Share


  Razor Johansson
Version ett helt klart =)
2011-04-04

  berxper
Snyggt!!
2011-04-01
  > Nästa text
< Föregående

JuniSaga
JuniSaga