Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Osamhet


jag faller
du fångar

du fångar
jag flyr

jag flyr
du faller

du faller
jag faller




Fri vers av JuniSaga
Läst 522 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2011-11-12 18:43



Bookmark and Share


  Razor Johansson
Är det så enkelt?

Är det bara tålamodet som saknas?

Bra beskrivning, hur som helst.
2011-11-13
  > Nästa text
< Föregående

JuniSaga
JuniSaga