Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Om


Om jag flyttat till Borås
Om vi aldrig träffats där på stranden
Om jag stannat hos familjen

hade jag mått bättre idag
hade våra minnen smärtat mindre
hade mitt samvete inte plågat så

Om jag tagit det där jobbet
Om vi aldrig gift oss
Om jag alltid talat sanning

hade jag mått bättre idag
hade våra minnen smärtat mindre
hade mitt samvete inte plågat så

Om jag hade sagt upp mig
Om vi aldrig åkt till Australien
Om jag följt min dröm

hade jag varit död idag
hade jag dött
varit död sen flera år




Fri vers av JuniSaga
Läst 374 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2011-07-29 12:36



Bookmark and Share


  S.A.I. Steve Lando VIP
om om om, så är det.

men hallå, Borås?:)
2011-09-19

  Razor Johansson
Ett oväntat slut tvingar mig att läsa om. Och jag tror att jag förstår. Allt det där förefallande enkla, som är så svårt. Är det verkligen så svårt?
2011-08-01
  > Nästa text
< Föregående

JuniSaga
JuniSaga