Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

In real life


tänk att du
är den som ser
när allt inte står rätt till
i mitt liv

just du som jag aldrig mött
in real life
vet mer än alla andra
tillsammans

hur du vet att jag lider
när jag skriver
lyckliga rader
förstår inte ens jag

men det är just
därför
vi aldrig bör ses
in real life

om du blir verklig
kanske du förlorar
förmågan att se
den som är jag




Fri vers av JuniSaga
Läst 392 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2011-07-29 12:37



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

JuniSaga
JuniSaga