Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Låt inte verkligheten



jag har inga svar

jag vet inte

jag vet bara inte



låt oss sova

ostörda

i myllans varma famn



låt inte verkligheten

väcka oss mer





Fri vers av mishu
Läst 361 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2011-04-01 18:24



Bookmark and Share


  etthjärtaäralltidrött
"I myllans varma famn", en oerhört vacker rad som både värmer och skrämmer lite.
2011-04-02
  > Nästa text
< Föregående

mishu
mishu