Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
döm mig inte.


dont judge me

why dont you just
let me suffer until you see that I\'ve sufferd in silence long enough
Let my soul be torn apart by the laughing devils.
Let my wings be taken back by the crying angels.
Let my tiara be thrown on the white washed wooden floor here beside me.
Let the tears come flowing down my already streamed face.
Let me regret and let me be ashamed
Let me learn from my mistakes
just dont judge me.




Övriga genrer av Emilie E
Läst 510 gånger
Publicerad 2005-12-19 19:16



Bookmark and Share


  Ilutzio
Denna var härlig!

Jag gillar t.ex: "Let my tiara be thrown on the white washed wooden floor here beside me."
Det känns bra att läsa de tre orden som alla börjar med "w". Flyter skönt.

Hmm... vad mer?

Näe, tyvärr, jag kan inte komma på något mer att säga om texten just nu.
2006-01-02
  > Nästa text
< Föregående

Emilie E