Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

rättvisa.

Kan någon förklara för mig
varför solen bara skiner ibland?
Kan någon förklara för mig
varför vissa har det bättre än andra?

Vet någon om Månen i skyn
någonsin kommer hamna fel i sin bana och fall ner?
Vet någon om barnen i Darfur
någonsin kommer få frid i själen?

Vem har rätt att säga
att de är bättre än någon annan?
Vem har rätt att säga
att världen är fin?

Kan någon berätta för mig varför LIVET inte är RÄTTVIST.




Övriga genrer av Emilie E
Läst 403 gånger
Publicerad 2007-03-08 19:32



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Emilie E