Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Nyhetsreflektion


Motsägelsefullt

Svenska Lykke Li har just nu globala framgångar.

I Skavlan får hon frågan var hon ser sig själv om tio år, varpå hon svarar:

"Om allt går väl sitter jag i en fåtölj och käkar praliner." Låter angenämt.

Samtidigt berättar hon att hennes ljustekniker sagt att hon är som en haj. Han hade hört att de måste röra sig hela tiden för att inte dö.

Motsägelsefullt.

"De flesta som håller på med någon sorts konst känner sig nog missförstådda."

Jag förstår...

Eller?




Övriga genrer av Håkan Wiklund
Läst 176 gånger
Publicerad 2011-04-02 11:24



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Håkan Wiklund
Håkan Wiklund