Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
En dikt om tro


Buren

Tar jag än morgonrodnadens vingar
gör mig en boning ytterst vid havet
Om jag än tror att du inte kan nå mig
så är du ändå där
Jag ser dig ej alltid, men vet att du går
vid min sida för bakom mig syns dina spår

Allt i mig
har sitt ursprung i dig
All min kraft
har du skänkt mig
All min frid
allt min trygghet och glädje
- inget av allt vore något om du inte fanns

Det du har gett mig värderar jag högre
än något i livet jag fått utav andra
Nog låter det konstigt men fast jag är bunden
av kärlek till dig är jag fri
i en frihet som söker din rättfärdighet
och ditt eviga rike, det högsta jag vet

Tron på dig
är mitt hopp och min sång
Tjänst för dig
är min frihet
Även om
hela världen går under
vilar jag trygg för du bär mig och leder mig hem




Fri vers av CaLi
Läst 245 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2011-04-02 15:30



Bookmark and Share


  anits VIP
Mycket vackert
2011-04-03

  Larz Gustafsson VIP
En underbar lovprisning.
Jesus är Gud!
2011-04-02
  > Nästa text
< Föregående

CaLi