Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Så sentimental som jag är, måste jag skriva något som tynger ner mitt hjärta.


Nostalgilekar

Kommer du ihåg
När vi hade en anledning att le?

Eller kommer du ihåg
När vi hade fast mark att springa på?

Kanske kommer du ihåg
När de tårar man fällde smakade söt lycka och inte salt hat?

Du kommer nog inte ihåg
När fjärilarna i våra magsäckar fortfarande hade vingar?

Framtiden är inte som den brukade vara.




Fri vers av LeeT
Läst 419 gånger och applåderad av 7 personer
Publicerad 2011-04-02 17:53



Bookmark and Share


    ej medlem längre
fint skrivet.
2011-04-02
  > Nästa text
< Föregående

LeeT
LeeT