Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

.Mörknar av bitterhet.

Du kom fram till mig,

Nuddade lätt vid min axel.

såg in i mina ögonglober och frågade,

ifall jag bar mörka linser.


Nej, min kära.

Livet har sugit

färgerna,

ur ögonen mina.


Kan du hjälpa mig att finna färgerna?

Ty jag ständigt är omgiven utav fuktigt mörker

utan dem.




Bunden vers av LeeT
Läst 271 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2011-05-25 23:48



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

LeeT
LeeT