Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Levande natt

Rusigt liv
med febriga stopp
skrynkliga lakan
möts av
morgon sol

Han ville aldrig
stanna
tills natten
var död

Hellre då att leva i mörker
och att mötas på
nytt
för första gången




Fri vers av Ola Rydberg
Läst 229 gånger
Publicerad 2005-12-19 21:07



Bookmark and Share


  Wretling
Sanna ord :)
2005-12-19
  > Nästa text
< Föregående

Ola Rydberg
Ola Rydberg

Mina favoriter
den förgörande strävan