Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Fy fan

Stenen var svårtuggad
men klippan
ej beständig

Havet sköljde bort
allt
och lämnade salt som spår

Svedan
rann sakta
in i öppna
glipor

Fy fan
men det går över
det går alltid över




Fri vers av Ola Rydberg
Läst 263 gånger
Publicerad 2005-12-19 21:17



Bookmark and Share


  Myself
visst går det över,men när?
2005-12-19
  > Nästa text
< Föregående

Ola Rydberg
Ola Rydberg

Mina favoriter
den förgörande strävan