Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

LOVE take´s us UP were we Belong




Dagen idag var oändligt grå & tråkig & lång

 

Vårdepressionens passage är så trång

Love take us UP were we belong!

Oh Gud oh Gud sjung för oss din livliga sång

Why is everything going so wrong so wrong?

Oh love oh love take us UP were we belong!




Bunden vers (Rim) av Johan Bergstjärna VIP
Läst 253 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2011-04-03 21:05



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Johan Bergstjärna
Johan Bergstjärna VIP