Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Dödens kyss

 

 

En dag kommer döden att kyssa mitt jordeliv ömt farväl

Kvitt kommer jag att vara denna ständiga ondska hack i häl


Min innersta önskan är att en dag äntligen få dö i frid

Bli kvitt denna världs onda förvirrade och outhärdliga tid


I orgasmer av lycka ska jag en vacker dag få andas ut

Gud och änglar är med mej i en pånyttfödelse som kallas slut. 

 




Bunden vers (Rim) av Johan Bergstjärna VIP
Läst 429 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2011-04-04 05:23



Bookmark and Share


  Peter Olausson VIP
sorglig - men fin text
2011-04-04
  > Nästa text
< Föregående

Johan Bergstjärna
Johan Bergstjärna VIP