Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Hallå jag älskar Dej!




Jag älskar dina slutna rum

Jag älskar din trumpna mun

Jag älskar när du är sur

Jag älskar dej i din bur

Jag älskar dej på din ensamma gata

Jag älskar att höra dej tjattra och prata

Jag älskar dej i ditt mörker och ditt ljus

Jag älskar att invadera och välsigna ditt hus

Jag vill ha dej nu och i evigheters gudsljus

Jag älskar dej och nu förenas vi i ett outsägligt rus.

 




Fri vers av Johan Bergstjärna VIP
Läst 264 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2011-04-04 05:41



Bookmark and Share


  Lena Själsöga Keijser
så ljusvacker värme strålar

det är gott se
2011-04-04
  > Nästa text
< Föregående

Johan Bergstjärna
Johan Bergstjärna VIP