Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Paradigmskiftet stänger dörren

som fan läser bibeln
tolkar du mina ord

som fan läser bibeln
drar du dina slutsatser

paradigmskiftet
får dig att förlora fotfästet
förvandla himmel till helvete
helvete till himmel
luft till vatten
och vatten till luft

i det långa loppet
vad fan är skillnaden!!?

att störst ego vinner?

i så fall
lär du vara den eviga förloraren
eftersom du bara försökt
att bli som alla andra

och till slut
när du upptäcker
att du inte är som alla andra
är det för sent
eftersom de få som kan förstå dig
redan gått hem
och stängt dörren




Fri vers (Fri form) av Börje Larsson
Läst 294 gånger och applåderad av 8 personer
Publicerad 2011-04-04 09:51



Bookmark and Share


  rundgångbalansochgungning
Kul lek med alla orden! Mäktigt budskap dessutom. Fint.
2011-04-21

    Anne Lindlöf
Så sant! Verkligen bra skrivet!
2011-04-15

  Anna*
Ord och inga visor!
2011-04-04
  > Nästa text
< Föregående

Börje Larsson
Börje Larsson